Kaapverdië top 10

Kaapverdië top 10 / all-inclusive resorts

 home links cookiebeleidcontact 

Sal

Boa Vista

stranden

bezienswaardigheden

excursies

all-inclusive resorts

Pico de Fogo

steden & dorpen

Santiago

vakantie

 

KAAPVERDIË TIP 6: ALL-INCLUSIVE RESORTS

Een goede manier om te verblijven in Kaapverdië is op een all-inclusive resort. Je bent van alle comfort en gemakken voorzien. Bovendien is je eten drinken in de prijs inbegrepen. Vaak organiseren resorts ook diverse activiteiten en excursies zodat je vakantie op organisatorisch vlak goed wordt uitbesteed. Op deze pagina laten we een aantal van de resorts op de diverse Kaapverdische eilanden aan bod komen.

RIU Touareg
RIU Touareg is eigenlijk een hotel, maar valt zeker qua luxe en comfort onder de noemer resort. Onder de all-in formule die hier wordt gebezigd vallen een uitgebreid ontbijtbuffet, een ruim lunchbuffet en ook avondmaaltijden die via een buffet worden aangeboden of snel ter plaatse door een kok worden bereid. Op een verblijf van een week wordt er ook tweemaal een themabuffet georganiseerd. Verschillende bars en restaurants vallen onder all-in formule zodat je niet bang hoeft te zijn dat je nog een extra rekening kunt verwachten voor je eten en drinken. Ook wat dranken betreft zijn er veel dranken die onder de formule vallen. Je kunt hierbij denken aan fris, bier, wijn , maar ook aan geïmporteerde sterkere dranken.
Het complex heeft veel voorzieningen. Ook voor kinderen, waardoor het voor gezinnen ook een prima verblijfplaats is. Toch is er ook gedacht aan mensen die liever niet de drukte van kinderen om zich heen hebben. Deze kunnen verblijven in het ‘Adults Only’ gedeelte. Je zult je hier niet snel vervelen.

Meer info en bekijk de prijzen van vakanties naar Riu Touareg

Club Hotel RIU Funana
Clubhotel Rui fanan bedient een grote doelgroep. Zowel gezinnen met kinderen als koppels zullen zich hier thuis voelen. Het complex beschikt over meerdere faciliteiten, zowel voor kinderen als volwassenen. Ook zijn er meerdere restaurants en bars en beschikken de kamers over alle wensbare comfort. Ook hier tweemaal per week een themabuffet en tal van mogelijkheden voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd. Vierentwintig uur per dag kun je er genieten van drankjes en snacks. Zo goed als alles valt onder de all-in formule.

Meer info en bekijk de prijzen van vakanties naar Riu Funana

TUI Sensimar Cabo Verde Resort
Dit complex richt zich op enkel volwassen bezoekers. Kinderen zal je hier niet tegenkomen. De all-in formule is hier wel wat beperkter. Hier kun je ook drinken en snacks eten, maar niet vierentwintig uur per dag. Er is altijd een ontbijt, lunch en avondmaal in buffetvorm inbegrepen en daarnaast één keer per week een gala-avond en één keer per verblijf een avondmaal in het Culinarium en het Italiaanse restaurant.
Het aantal voorzieningen is breed en ook de kamers zijn op alle luxeniveaus van ruim voldoende comfort voorzien.

RIU Palace Cabo Verde
De complexen van RUI staan bekend om een uitstekende kwaliteit en service naar haar gasten. Bij Riu Palace Cabo Verde is dat al niet anders. De All-in formule beslaat een ruim deel van de mogelijkheden wat betreft eten en drinken en ook veel van de faciliteiten. Zo zijn drankjes en snacks 24 uur per dag verkrijgbaar en voor ontbijt, lunch en avondmaal kom je niets te kort. Kinderen zijn hier welkom en de faciliteiten en diensten houden daar rekening mee. Natuurlijk zijn er ook faciliteiten voor volwassenen. Ook hier een ruim aanbod aan luxe kamers van verschillende grootte met verschillende voorzieningen en niveaus van comfort.

Meer info en prijzen van vakanties naar Riu Palace Cabo Verde

ClubHotel RIU Karamboa
In dit complex is het goed vertoeven als zal je als gast in de watten worden gelegd. Openvallend element is het Afrikaanse sprookjespaleis. Er is een ruim aanbod van faciliteiten voor zowel volwassenen en kinderen. De all-in formule geeft uitgebreide buffetten voor ontbijt lunch en avondmaal, evenals dranken en snacks. Er zijn ook nog andere restaurants waar je kunt genieten van een maaltijd. Ook is hier een wellness-centrum waar je kunt genieten van een ontspannende wellnessbehandeling. Dit is echter wel tegen extra betaling. De kamers zijn ook hier weer prima en van alles basiscomfort voorzien. Eventueel zijn er ook kamers met nog meer luxe.

Meer info en bekijk de prijzen van vakanties naar Riu Karamboa

Royal Boa Vista
Het Royal Boa Vista hotel is een prima oord met veel voorzieningen. Met zijn vier sterren zijn de faciliteiten wel wat minder aanwezig dan bij de meer luxe resorts. Het voordeel hiervan is dat het budgettair ook wat aantrekkelijker is. Nog altijd zijn de voorzieningen ruim, alleen is de all-in formule wat beperkter. Geen buitenlands importdranken bijvoorbeeld en ook een hoop zaken niet 24 uur per dag. Dat is iets waar je rekening mee kunt houden, zodat je nog altijd een prima verblijf kunt hebben. Wat wel een nadeel is, is dat wifi niet stadaard in je kamer zit en dat je dus naar een openbare ruimte moet in het complex om toegang te hebben tot internet.

Melia Tortuga Beach Resort & Spa
Dit hotelcomplex heeft een uitstekende reputatie wat betreft voorzieningen en service. Ondanks dat het een modern complex is heeft men er toch voor gekozen om niet op het gehele complex wifi te faciliteren. Iets waar je wel rekening mee dient te houden. Verder zijn alle luxe en comfort aanwezig. Zo zijn er veel faciliteiten in de uitgebreide all-in formule. Let er wel op dat snacks en drankjes niet 24 uur per dag te krijgen zijn, maar verder zijn er een goed ontbijt-, lunch- en avondmaalbuffet aanwezig. Daarnaast zijn er ook nog een aantal a-la cart restaurants waar je kunt eten. Ook gezinnen met kinderen kunnen hier prima verblijven, want zelfs voor de kleinsten zijn er voorzieningen getroffen.

Vila Do Farol
Vila Do Farol is met zijn drie steen een goed betaalbare resort. Er zijn tal faciliteiten zoals bijvoorbeeld een eigen surf- en duikschool. De all-in formule is best nog wel redelijk. Er vallen geen geïmporteerde dranken onder, maar verder wel zaken als bier, fris en wijn. Ook staat het hotel bekend als kindvriendelijk. Voor de wifi moet je er wel rekening mee houden dat deze alleen beschikbaar is in de openbare ruimte.

Melia Llana
Wanneer je je verblijf in Kaapverdië in alle comfort en luxe wilt beleven is Melia Llana wellicht de juiste plek. Hier overal wifi en veel faciliteiten die vallen onder de all-in formule. Een breed assortiment van dranken is van negen uur ’s ochtends tot twee uur ’s nachts beschikbaar. Ook kun je in sommige a la carte restaurants eten, maar dan wel één keer tijdens je verblijf. Natuurlijk is het buffetrestaurant altijd inbegrepen.
De kamers zijn ook prima en van alle te verwachten comfort voorzien. Voor extra luxe zijn er ook andere kamers beschikbaar.

Meer info en bekijk de prijzen van vakanties naar het vijf sterren hotel Melia Llana

Sol Dunas Resort
Dit is een groot resort met tal van faciliteiten, voor zowel kinderen als volwassenen. Hiermee is het een ideale locatie voor gezinnen. In het gehele resort is wifi aanwezig en de all-in formule is redelijk omvattend. Vele dranksoorten zijn van tien uur in de ochtend tot twee uur ’s nachts te krijgen. Ook is er een ruime keuze aan faciliteiten voor ontbijt, lunch en avondmaal. Het resort ligt ook op wandelafstand van het strand en de kamers zijn uitstekend. Het enige wat tegen kan vallen is dat het resort nogal groot is waardoor het bij momenten wat druk kan zijn. Een voordeel hiervan is dan weer dat er een breed scala aan faciliteiten en activiteiten beschikbaar is. Hier kun je ook genieten van livemuziek.

Meer over all-inclusive resorts in Kaapverdië
top 5 hotels in Kaapverdië
waar overnachten op de Kaapverdische Eilanden


 

Kaapverdië excursies Kaapverdië voor beginners Kaapverdië informatie Kaapverdië fotoreportages winterzon in Kaapverdië